Karácsonyi szentmise és ajándékosztás Veszprémben

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Az ünnepi időszaknak már vége van, és mi újabb lendülettel kezdünk neki a 2024-es évnek, de szeretnénk megosztani veletek még egy Karácsonyi „csodát” amiben Alapítványunk részt vehetett.?

A veszprémi ukràn hívő közösség karácsonyi szentmiséjét és gyermek műsorát követő adományozásban segítettünk és vehettünk részt.

A Karácsonyi misének a veszprémi érseki főiskola kápolnàja adott otthont, ahol a hívőkőr gyermekei rövid karácsonyi verteppel (magyar betlehemezéshez hasonló) előadàst tartottak.

A Haza-Talál Menekülteket Segítő Alapítvány 27 ajàndékcsomagot állított össze erre az alkalomra, melyeket a veszprémi Dnipro egyesület elnökének segítségével jutattunk el a gyermekekhez.

Ezúton is köszönjük, hogy mosolyt csalhattunk kicsik-nagyok arcára.

Most megosztunk veletek pár képet az eseményről.

Reméljük, hogy nektek is tetszenek.

További bejegyzések

Szarajevó (máj 22-24)

Belgrád, irány Szarajevó! Május 22-én hajnalban útra keltünk Szarajevóba, a Miljacka folyó által szegélyezett városba. Még aznap felvettük a kapcsolatot a svájci Caritas-szal és egy

Belgrád (Május 13-15.)

Előző posztunkban beszámoltunk nektek szabadkai látogatásunkról és az ottani élményeinkről. Ez azonban csak a kezdet volt, hiszen nem sokkal később Belgrád lett az úti célunk.

hu_HUMagyar